Frumusețe

BeautyFirst.ro

20 august 2015

Ce fac când am o grămadă de proiecte și merg perfect? Mai fac unul! Și încă unul pe care îl am în minte cam de un an și jumătate. Dar de data asta nu singură. Ci cu unul dintre puținii profesioniști din zona de fashion&beauty, Adina Necula. Ați ghicit! Proiectul nostru este despre frumusețe, îngrijire și mai ales despre cum să ne machiem frumos, elegant și corect.

Pe Adina am cunoscut-o cu vreo trei ani în urmă. Și mă bucur și astăzi că am avut un sentiment bun când am ales să fim prietene. Este puternică, frumoasă, atentă la detalii, sensibilă când trebuie și mai ales profesionistă când vine vorba de job. Un job pe care îl iubește de mai bine de 12 ani.

Așadar, echipa fiind completă nu am stat prea mult pe gânduri și ne-am pus pe treaba. Și să nu credeți că a fost ușor. Întâlniri, strategie, concept, site,  filmări, shooting, trezit la 6 dimineața, alții chiar de la 4 dimineața, cafele, muuuulte cafele.

Și a ieșit beautyfirst.ro,  un proiect plin de frumusețe, pe care l-am lansat cu omul potrivit și la momentul potrivit. Vă invit, cu mare drag, să ne urmăriți pe canalul nostru de Youtube, Facebook, Instagram și evident pe site.

Mulțumesc, Adina!

PS: Miliarde de mulțumiri: Marian Buhnici, Daniel Ivan și evident the best husband ever: George 

Credite ținute: Stephan Pelger for Andreea Raicu (disponibile în boutique-ul online Andreea Raicu – http://shop.andreearaicu.ro/)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Spike 14 mai 2016 at 6:27

    This was so helpful and easy! Do you have any aritelcs on rehab?

  • Leave a Reply