Lifestyle

Plec în Grecia

12 iulie 2015

Cât mai am până la vacanță? Puțin. Și nu sunt singura care abia așteaptă relaxarea și distracția. Fetița mea mă întreabă zilnic cât mai avem până facem bagajul. Este înnebunită după mare și nisip. Ce copil nu este?! Am ales anul acesta să ne facem vacanța în Grecia, Lefkada. Îmi aduc aminte cu multă plăcere de Grecia pentru că este locul în care am fost prima dată cu George, în vacanță.  A fost Corfu. Un hotel mic, aproape de plajă, multă verdeață, taverne mici la tot pasul, asfințit de milioane, muzică grecească în surdină și un pahar de vin lângă o cină cu pește. Sau gustările răcoritoare din iaurt și miere. Asta este Grecia de care eu îmi aduc aminte.

Acum revenim în Grecia după șapte ani, și nu doi, ci trei. Vacanța asta va fi și ea de neuitat.

Voi v-ați hotărât unde mergeți? Dacă nu, am eu un pont pentru cei care vor să își încerce norocul. Olympus lansează o provocare. Cumperi un iaurt grecesc Olympus și poți pleca într-o vacanță de vis, în Grecia. Cum ar fi să ne vedem acolo? Mai aveți timp până la sfârșitul lunii iulie să participați la promoție, așadar cred că trebuie să vă grăbiți.

M-am săturat în oraș. Vreau vacanță! Grecia, stai că vin! https://lorena.buhnici.ro#olympus #summerHoliday

Posted by Lorena Buhnici on Sunday, July 12, 2015

Cum faci? Cumperi un iaurt grecesc Olympus și apoi completezi datele de aici: http://promotie.olympusdairy.ro pentru o șansă în tragerea la sorți pentru premiul campaniei: Vacanțăăăăă în Grecia!!! 

Succes! Și aștept să îmi spuneți unde mergeți vara asta în vacanță.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply