Frumusețe

Mini kitul meu de make-up din geantă

2 iulie 2015

Vara machiajul poate deveni o adevărată problemă. De ce? Pentru că aplicat în prea multe straturi, după o zi toridă prin oraș poate arăta groaznic. Și nu vream asta, nu? Așadar, cu cât mai puțin cu atât mai bine.

Eu folosesc puține produse în zilele în care nu merg la întâlniri sau nu am interviuri de filmat. Și pentru ca totul să fie cât se poate de ușor până la capăt, cumpăr recipiente mici pentru a le transporta ușor și în geantă. În caz că mai am nevoie de un mic retuș peste zi sau atunci când ies de la pilates.  Nu se știe niciodată ce poate să apară în program. Un film, o cină în oraș, ba chiar un eveniment scurt.

kit1

Așadar, iată ce folosesc eu și vă recomand și vouă cu încredere.

1. Corector pentru ochi. Acum îl folosesc pe cel de la Bobbi Brown (Bisque). Este foarte cremos, rezistent, nu se strânge sub ochi. Ideal pentru tenul uscat.

2. Ser corector. Estee Lauder Idealist – Even Skintone Illuminator. Trebuie să vă spun că acest produs este genial. Nu degeaba a fost premiat. Are o textură ușoară, miroase frumos și se aplică foarte bine. Intră repede în piele, tenul se uniformizează și nu rămâne gras. Este pentru toate tipurile de ten. Peste el puteți aplica BB Cream, CC Cream sau fond de ten. Ce vreți voi.

3. BB Cream – Estee Lauder DayWear (01 Light). Este cremos, hidratant și rezistent și se aplică foarte ușor. Eu îl folosesc și în vacanță.

4. Spray hidratant Yonka. Absolut genial. Nu plec nicăieri fără el. Pulverizez pe ten ori de câte ori simt nevoia. Mai ales când este foarte cald afară. Este hidratant, fresh și nu strică machiajul. Conține lavandă, rozmarin, mușcată și chiparos. Ră-co-ri-tor!

5. Ruj Georgio Armani (505). Cremos, rezistent, într-o nuanță de roz plăcută. Rujul îl mai schimb ca și nuanță, din când în când. Însă de câteva zile îl folosesc pe acesta.

ruj

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply