Călătorii Lifestyle

Primul concediu in trei

21 iulie 2014

belek5

 

belek6

belek7

belek2

belek8

belek1

belek9

belek4

belek3

belek10

belek12 belek11

 

belek13

 

belek14

 

Concediul din vara asta a fost unul special pentru noi. Am fost in formula de trei. Adica completa. Asadar, am ales destinatia cea mai buna pentru ambele tabere copil/parinti: Turcia, respectiv Belek. Zborul cu avionul este unul scurt, de 1h 30min, iar deplasarea de la aeroport la hotel a durat cam 30 de minute cu autocarul. Prin urmare, sa tot pleci la turci. Cu copil.

Am ales un resort de cinci stele all-inclusive. Ela Quality Resort. Si asta pentru ca mi-am dorit ca deplasarea cu un copil de 1 an si 10 luni sa nu devina stresanta pentru ca trebuia sa cautam restaurant la pranz cat si seara, sau copilul sa se sature de atata apa si nisip. Se stie deja ca Turcia este renumita pentru mancarea foarte buna, facilitatile pentru copii de toate varstele dar si pentru programul spectacolelor de seara. Copiii sunt cei mai fericiti in astfel de locuri, dar si parintii!!! Pot face o gramada de lucruri, de la: sala de bowling, de lego, teatru de papusi si cinema pana la parcuri, piscine cu topogane, propriul restaurant si spectacole in aer liber, in fiecare seara. Minnie, Micky, Strumfii, Superman, Badman, ce sa mai, o gramada de personaje gata sa petreaca cu cei mici.
Singurul lucru care la un moment dat a devenit stresant a fost ca hotelul era plin de rusi. Si nu asta a fost neaparat problema cat faptul ca sunt foarte galagiosi si cam nesimtiti (te trezeai cu el in fata ta la bar fix cand iti venea randul si comanda inainte fara sa-i pese ca tu ai stat acolo ca bolovanul inzestrat cu cei sapte ani de acasa!!!). Nu mai zic ca turcii au invatat limba rusa pentru ca ei sa se simta mai bine. Engleza o bajbaiau!!! Iar muzica de la petrecerea copiilor era si ea …ruseasca!!! Deci pe final de vacanta ne-am intoxicat de atata rusa! Slava Domnului ca nu a ramas obligatorie in scoala.
Una peste alta vacanta a fost ceea ce ne-am dorit, asa ca abia asteptam sa o repetam.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Mihaela C 28 iulie 2014 at 14:47

    Doamne, ce copil frumos!

  • Reply Cristi 2 septembrie 2014 at 23:30

    Usually, il urmaresc pe george pe blog, si ocazional mai intru si la tine pe blog. Cand am citit pentru prima oara la George pe blog, ca asteapta un copil, m-am emotionat eu un cititor, pentru voi doi amandoi. E un copil frumos, care face parte dintr-o familie armonioasa! Sa ramaneti tot asa! Multe impliniri pe toate planurile !

    • Reply Lorena 8 septembrie 2014 at 7:53

      Multumim frumos.

    Leave a Reply