Frumusețe

Sedinta 2 -Remodelare

5 iunie 2014

TE_M5802

 

Si din nou la spa. De data asta terapeutul meu a introdus o alta tehnologie revolutionara in programul meu de remodelare. Astazi va povestesc despre DermoCell, cel mai eficient tratament anticelulitic.

Tratamentul cu DermoCell este o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism, mai exact ajuta ca pielea sa nu formeze acea coaja de portocala de care fugim noi, femeile. Este foarte eficient la scaderea in centimetri si ajuta la remodelarea corpului in zonele unde sportul si dieta nu mai dau rezultate. Pe parcursul masajului transcutanat cu DermoCell  nu apar echimoze sau vanatai pe zona tratata. Feelingul ete foarte placut si relaxant.

TE_M5729

Acest tratament permite refacerea tesutului atrofiat si îmbunatateste considerabil musculatura. Va fi mai ferma si mai tonifiata. Cat despre grasime, va fi mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

TE_M5743

TE_M5752

TE_M5764

 

TE_M5776

DermoCell trateaza adipozitatile, vergeturile, musculatura supratensionata, tulburarile de circulatie periferica, cat si probleme ale tenului: cicatrici cauzate de acnee purulenta, curatare in profunzime a tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, hidratare postlifting. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata,  imprimand miscari succesive de rulare-palpare, cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice.

Acest tratament are si contraindicatii, si ar fi ideal sa le luati in seama atunci cand incepeti sa-l folositi: hipertensiuni, rani ale pielii sau iritatii, neoplasm, hernie, vene varicoase, flebita si tromboflebita, graviditate, ciclu menstrual, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie.

TE_M5780

TE_M5787

TE_M5810

TE_M5813

Dupa aceasta sedinta au urmat 40 de minute de electroterapie, iar apoi 50 de minute de masaj. Am plecat relaxata si impacata ca mi-am luat portia de frumusete. 

TE_M5895

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dreama 14 mai 2016 at 6:37

    BRAVO et je ne peux que vous souhaiter une très belle aventure à tous les 4 ! Nous partons l&17n#8;a2née prochaine pour 8 mois avec notre fille qui aura 8 ans et comptons voyager dans la plupart des pays que vous allez traverser donc j’ai hâte de partager votre voyage ! Enjoy

  • Leave a Reply