Frumusețe

Pielea mea e mai frumoasa

9 iunie 2014

Am incercat in ultima perioada cosmetice pentru ingrjirea tenului de la cele mai accesibile pana la cele destul de costisitoare. Si sa nu credeti ca cele costisitoare au avut efect. Ba dimpotriva, mai mult rau mi-au facut. Dupa multi ani cu aceeasi crema (Dr. Grandel pe baza de musetel) mi-am dat seama ca nu isi mai face efectul aproape deloc. Am incercat cosmetice celebre din Sephora, Douglas sau Marionnaud: Dior, Chanel, Clarins, Clinique si Estee Lauder, cel din urma fiind singurul care a functionat prin Repair Night Serum. Absolut genial!

photo (1)

photo (2)

photo

Am ajuns si la produsele Murad. Cel mai autentic brand de ingrijire a pielii dermato clinic din USA, dezvoltat de un doctor dermatolog, Dr. Howard Murad. O buna prietena mi-a povestit de ele asa ca trebuia sa le incerc, mai ales ca sunt produse dedicate special pentru ingrijirea pielii. Scopul lor este sa îmbunătateasca sănătatea pielii şi sa-i redea tinereţea astfel încât pacientul să arate, să trăiască şi să se simtă mai bine.

photo (3)

8 game Murad sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora ( eu acolo le-am si testat prima data cu ajutorul unui consultant Murad), produse cu formule brevetate şi ingrediente de înaltă performanţă, pentru un program de îngrijire uşor de utilizat, ce garantează rezultate rapide şi spectaculoase. Pe tenul meu au avut acest efect inca din primele zile de folosire. Am inceput tratamentul cu gama Environmental Shield, bogat in antioxidanti, special realizat pentru a restabili claritatea, elasticitatea si fermitatea pielii, in timp ce diminueaza pigmentarea, liniile fine si ridurile.

DSC02560

DSC02541

DSC02554

Acum incerc gama Age Reform pentru restabilirea hidratarii la nivel celular, fermitate, calmarea si repararea tenului uscat si deshidratat. Problema cu care ma confrunt de ceva timp. Se pare ca sunt pe drumul cel bun pentru ca produsele dau rezultate pe tenul meu, iar eu sunt fericita ca voi infrange aceasta deshidratare.

DSC02545

DSC02548

DSC02574

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply