Frumusețe

Provence. La mine acasa

11 mai 2014

 

petit1

petit2

Vara asta clar am sa ma rasfat cu multe crème marca Le Petit Marseillais. Ajuns de curand pe piata noastra, faimosul brand frantuzesc ne rasfata cu geluri de dus, produse pentru ingijirea parului si produse pentru ingrijirea corpului. Gelurile de dus au un parfum fermecator de: lapte de migdale, fructe (piersici albe si nectarine), levantica si miere, mandarine si lime, flori de portocal, pin si fenicul marin, lapte de bumbac si mac. Sunt foarte hidratante si hranitoare iar mirosul persista pe piele. Abia daca iti vine sa mai iesi de la dus…

petit4

Gama pentru ingrijirea parului contine produse pentru par uscat si deteriorat, par vopsit si par normal. Sunt pe baza de miere si lapte de karite bogat in lipide vegetale, cu proprietati de regenerare si protejare. Mai sunt pe baza de sofranel si afine, mar, extract de frunze de masline, lapte de migdale dulci si seminte de in. Nu trebuie decat sa va alegeti gama de care aveti nevoie.

petit5

petit3

Cat despre cremele de corp va spun ca eu m-am indragostit pe loc de ele. Sunt foarte bune pentru pielea sensibila si uscata. Fix pentru tipul meu de piele. Sunt pe baza de unt de karite, migdale dulci si ulei de argan, ulei esential de musetel si lapte de smochine. Am inceput deja sa folosesc crema de corp hidratanta cu unt de karate, migdale dulci si ulei de argan si sunt foarte incantata. Intra repede in piele, are o textura cremoasa si un parfum ametitor de migdala. Pielea ramane catifelata, hidratata si bine hranita.

Toate produsele Le Petit Marseillais vor fi disponibile in hipermarketuri la preturi foarte accesibile. Merita incercate!

petit7

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply