Lorena Buhnici

Salon de cosmetica la tine acasa

20140426-231229.jpgCate dintre voi nu si-ar dori sa dea un simplu telefon si sa apara la usa cosmeticiana, maseuza sau hairstylistul? Eu deja am ridicat mana. Imi doresc asta de prea mult timp. Si iata ca acum am ocazia.
Cand Teodora mi-a povestit despre ideea ei de a pune pe roate un site cu astfel de servicii recunosc ca am fost un pic sceptica. Si nu pentru ca noi, clientele, nu am fi incantate, ci mai degraba cei care lucreaza in domeniu nu ma asteptam sa fie atat de receptivi.
Pe maini bune este un site ce aduna intr-un singur loc (si din alte orase ale tarii, nu numai Bucuresti) toate serviciile de care aveti nevoie: manichiura/pedichiura, cosmetica, machiaj, masaj, coafura. Nu numai femeile sunt cele care dispun de toate aceste rasfaturi, ci si barbatii, si chiar…copiii.

20140426-232739.jpg
Nu aveti chef intr-o zi sa mergeti la salon? Nu aveti timp, ploua, ninge sau e prea departe? Intrati pe maini bune va alegeti serviciul pe care il doriti si apoi personalul care va convinge ( fiecare are specificat un portofoliu, produsele cu care lucreaza si mai ales preturile). Sunt detalii care conteaza si care va ajuta sa va decideti mai usor. Apoi contactati si va programati. Dupa prestatie este bine sa va intoarceti pe site si sa dati un calificativ serviciilor oferite. Astfel este mai usor si pentru noii clienti ce si pe cine sa aleaga, dar mai ales cati sunt cu adevarat pregatiti sa ramana in acest sistem.
Stiu la ce va ganditi acum. Dar cata incredere sa ai in serviciile oferite printr-un simplu site? Pai e simplu. E ca si cum ati merge pentru prima data la un nou salon. Nu veti stii pana nu veti incerca!
Asadar, frumusetea poate fi la voi acasa! Si de ce nu, la mine acasa!

20140426-235415.jpg

20140426-235423.jpg

20140426-235430.jpg

You might also like

Comments

5 comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *