Lifestyle

Ma remodelez

16 aprilie 2014

Chiar daca sunt atenta la ce mananc si merg constant la sala ( cu mici exceptii atunci cand programul meu este full) ma gandesc deja de un an de zile sa intru intr-un program de remodelare corporala. Nasterea, noptile nedormite cateva luni bune si mancatul pe fuga si-au pus amprenta putin, dar suficient (cat sa iau mici masuri) pe corpul meu. Insa chiar si asa nu ma plang, mi-am revenit repede la formele dinainte si asta datorita sportului.

Acum insa m-am hotarat. Voi recurge la cateva sedinte intense de remodelare corporala in oaza mea de liniste Belle Maison Spa. Stiu ca va intereseaza si pe voi, asa ca iata care a fost primul pas.

Prima sedinta a constat intr-o discutie detaliata cu terapeutul. Mi s-au luat masuratori la talie si coapse, iar cu un cleste numit  plicometru s-au masurat pliurile (locurile) in care grasimea se depune de obicei. Adica brat, abdomen si picior. Dupa aceasta procedura am fost oarecum “conectata” prin patru electrozi la un aparat numit analizator corporal unde se introduc cateva date pesonale, respectiv inaltimea, greutatea, varsta si sexul. Dupa cateva minute aparatul a emis si rezultatul: cate kcal trebuie consumate intr-o zi, excesul de apa, excesul de grasime, masa musculara. Nu stau atat de rau!! Doar ca retin foarte multa apa in organism. Si asta nu este bine deloc.

Dupa toate aceste rezultate mi s-au recomandat terapiile pe care ar trebui sa-l urmez pentru a ajunge la rezultatul dorit. Asadar, pachetul meu consta in: dermocell (ajuta la procesul de slabire si la diminuarea celulitei), masaj anticelulitic (pentru drenare si activarea circulatiei, dar si fermitate), presoterapie ( pentru retentie de apa in organism si drenaj limfatic) si radiofrecventa (ajuta la stimularea sintezei de colagen si elastina, topeste grasimile si reda fermitate pielii). Dupa cum s-a vazut din rezultate am probleme cu retentia de apa, asa ca aici trebuie sa insist foarte mult. Toate aceste proceduri le voi face in maxim 12 sedinte (2-3/pe saptamana). Masuratorile si evaluarile se reiau dupa aceasta perioada. Si inca un lucru important in tot acest timp: alimentatia. Un nutritionist va fi acolo sa ma ghideze putin si in acest sens.

Abia astept sa va povestesc urmatoarea sedinta. Poate va conving sa ma urmati, cine stie!!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply cum te (re)modelezi | 2013 © Belle Maison SPA 29 aprilie 2014 at 19:36

    […] Lorenei povestea primei vizite si apoi urmari urmatoarele postari pentru a afla cum continua programul de remodelare personalizat, dar cel mai bine ne contactati si ne faceti o vizita pentru o prima discutie legata de propriul […]

  • Reply Belle Maison SPA | cum te (re)modelezi 3 februarie 2015 at 12:37

    […] Lorenei povestea primei vizite si apoi urmari urmatoarele postari pentru a afla cum continua programul de remodelare personalizat. Contactati-ne si veniti in vizita la Belle Maison SPA  pentru o prima discutie legata de […]

  • Leave a Reply