Lifestyle

Royal Chapeau

19 noiembrie 2013

Casa Vernescu a gazduit serile trecute un eveniment plin de eleganta si rafinament adus in prim plan de manechinul Adriana Adreicut. Sub numele de Royal Chapeau a fost lansata prima colectie de palarii pret-a-porter realizate din materiale fine precum fetrul de blana de iepure si matase.

Pasiunea Adrianei pentru palarii a facut-o sa isi doreasca un brand propriu dar si sa ofere doamnelor si domnilor un accesoriu care sa aduca un pic de eleganta si personalitate oricarei tinute. Cele 24 de modele, 12 pentru femei si 12 pentru barbati au o puternica influenta britanica, clasice, cu linii simple si culori calde.

Pălăriile din prima colecție Royal Chapeau sunt produse in serie, in Republica Ceha si au prețuri cuprinse între 180 € și 250 €. Daca v-am facut suficient de curioase si mai ales daca va doriti in garderoba un accesoriu statement, acestea pot fi achiziționate din showroom (Str. Mahatma Ghandi Nr. 3), sau online pe site-ul www.royal-cheapeau.com.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Georgi 20 noiembrie 2013 at 8:39

    Wow! Exact cum descrii, elegante si rafinate! Astept sa devina functional siteul sa pot vedea toate modelele si sa-mi aleg unul! 🙂

  • Leave a Reply