Lifestyle

Doamna Baileys

13 noiembrie 2013

Daca pana acum nu avea forme suficient de apetisante, sau nu era destul de inalta si provocatoare pentru pretentiosi, Baileys si-a schimbat imaginea “strengareasca” (zic eu!) intr-una eleganta si feminina. Acum este demna de o postura atragatoare, supla, frumoasa si mai ales moderna. Nu! Nu vorbesc despre o femeie, cu toate ca s-ar potrivi, ci despre noua sticla Baileys, Original Irish Cream.

Restilizarea sticlei reflecta statutul de brand premium si sofisticat. Noul design este o veritabila lectie de stil si eleganta,  „Dublu B” – accentuandu-i proeminenta si unicitatea. Noua sticla de Baileys, Original Irish Cream, aduce de asemenea o interpretare proaspata a etichetei, precum si un nou design al materialelor care omagiaza noua infatisare plina de stil.

Cat despre gust?! O combinatie irezistibila de crema de lapte si cel mai rafinat whiskey irlandez. Nu mai zic de aromele de ciocolata sau vanilie. Eu l-am incercat cu Caffe Latte. Delicios! Si nu m-as da la o parte de la o portie mare de inghetata cu Doamna Baileys on top! De ciocolata sa fie!

Alaturi de Adina Necula, Fashion&Beauty Editor, revista Etiquette.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply