Lifestyle

Va propun Dasha

25 iulie 2013

Cand nu vrea o femeie genti si pantofi?? Sunt cele mai importante in garderoba femeilor, iar daca mai are si un “hobby” pentru asa ceva este clar ca stie despre ce incerc sa vorbesc aici. Geanta? sa fie cat mai incapatoare dar si frumoasa. Pantofii? foarte comozi si in pas cu ultima tendinta. Dar si mai mult decat atat …sa nu fie prea scump.

Va propun eu o varianta de mijloc. Sunt frumoase, in tendinte, comode, practice, numai bune si pentru serile tarzii de vara si nu foarte scumpe. DASHA. Este un magazin online de genti, pantofi si accesorii de dama. Sunt produse de calitate, din piele, ideale pentru tinute de zi ce va pot completa foarte bine garderoba. Gentile sunt aduse din Italia si China (stiu ce parere aveti despre China, dar nu este cazul aici), iar pantofii sunt facuti in Romania. Surpriza, nu? Adriana (reprezentant Dasha) imi povestea ca sunt foarte multe femei care de cand au descoperit produsele lor au ramas fidele in continuare, in special pantofilor. Chiar daca sunt cu toc, inalt, mediu, subtire sau gros sunt foarte comozi.

A! sa nu uit…daca va abonati la newsletter aveti reducere de 10% la prima comanda.

Shopping placut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adriana poarta cea mai solicitata geanta de la Dasha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preferatele mele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Corina 6 februarie 2014 at 18:56

    Mie imi plac foarte mult gentile de la dasha. Daca as avea bani le-as cumpara pe toate :))

  • Reply Madalina Nita 15 iunie 2019 at 15:29

    Buna ziua. Unde pot gasi magazinul de prezentare? As dori sa probez pantofii inainte sa-i cumpar. Am un picior dificil, cu mont si mi-e dificil sa gasesc ceva sa nu deranjeze. Aici vad modele f frumoase. Multumesc

  • Leave a Reply