Lifestyle

Junkers Dessau 1926 Flatline

6 iulie 2013

Nu plec din casa fara ceas la mana. Este regula! Un principiu de baza in tinuta mea zilnica peste care am invatat sa nu trec niciodata. Ceasul pentru mine este ca verigheta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceasul pe care l-am purtat pentru cateva zile este o marca de ceas deosebit de… nemteasca. Junkers Dessau 1926 Flatline. Un ceas care are la baza tehnologia si filosofia renumitului inginer german de avioane, Hugo Junkers.

Renumitele aeronave Junkers au stabilit multe recorduri mondiale, printre care si cel din 1928 pentru primul zbor deasupra Oceanului Atlantic. Producatorul de ceasuri Junkers este compania POINT tec. Modelul despre care vorbesc este mecanic, automat (asta inseamna ca nu are nevoie de baterie), se intinde singur dar poate fi intins si cu cheita si ca multe alte ceasuri are la baza un mecanism elvetian.

 

 

 

 

 

 

 

Este acoperit cu cristal rezistent la zgarieturi fata/spate, iar carcasa este din otel inoxidabil. Este un model creat sa exprime eleganta masculina prin elemente cum ar fi cureaua din piele, carcasa cu un diametru de 40 mm, inaltime de 12 mm si o rezistenta la apa de 5 atmosfere (50 m adancime).

Seamana izbitor cu alte modele de brand. Insa chiar si asa, produs pentru barbatii care isi doresc o tinuta completata de un ceas elegant, acest model il vad perfect si la mana unei femei. Va zic de ce în clipul video.

Ceasul purtat corespunzator poate fi un accesoriu suficient pentru o tinuta de zi sau de seara. Depinde foarte mult de ocazie si de imprejurari.

 

 

 

 

 

 

 

Gama Junkers Dessau 1926 Flatline pe watchshop.ro

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply alex 1 septembrie 2013 at 23:07

    Mecanismul ceasului nu este elvetian. Este vorba de Miyota 82S5, de origine japoneza (Citizen).
    In alta ordine de idei, detin ceasul si sunt f. multumit de el. Finisajele sunt bune si la mana arata extraordinar. Asadar, recomand cu caldura.

  • Leave a Reply