Family Guy

9 aprilie 2013

Peugeot 3008. La prima vedere decent. Poate un pic aratos. Un crossover hybrid destinat pentru oras (datorita consumului relativ scazut) si de ce nu femeilor ce ajung sa petreaca mai mult timp in trafic. Spatiul mare din interior il face ideal si pentru calatoriile mai lungi  impreuna cu familia. Scaunul de copil, caruciorul, bagajele, pungile si pungutele de la mall toate vor incapea fara probleme in portbagaj. Ce il face si mai interesant este combinatia tehnologica noua: motorizare diesel si motor electric. Asadar condusul cu un nivel redus de zgomot nu va face decat sa te atraga si mai mult la un nou drum. Nu am sa intru in detalii de motor si design. Pentru ca nu cred ca asta ne atrage in mod deosebit pe noi femeile la o masina. Noi vrem sa fie utila, confortabila si frumoasa.

Peugeot 3008 este una din acele masini. Spatii multe de depozitare, o plansa de bord vasta cu toate comenzile la indemana. O masina de familie care poate inlocui cu succes SUV-urile mult ravnite. Poate deveni de ce nu o alternativa interesanta.

Holbav, Brasov.

4 Comments

  • Reply VIDEO Peugeot 3008 – struțocămila diesel hibrid - George Buhnici 16 mai 2013 at 10:42

    […] Ai și o galerie de poze cu un articol din perspectiva feminină aici. […]

  • Reply Peugeot 3008 – George Buhnici « DriveTest.TV 18 mai 2013 at 17:50

    […] Ai și o galerie de poze cu un articol din perspectiva feminină aici. […]

  • Reply Alin P. Ionescu 24 iulie 2017 at 8:29

    Nu inteleg ce s-a intamplat cu masina anului in Europa, ma refer la Peugeot 3008. Nu apare in nicio prezentare Cavaleria sau YT sau Buhnici.ro. Deja are jumatate de an de la comercializare. Nu a dorit importatorul oficial sa dea o masina pt drive test? Sau nu gasiti interesant sa aflam parereaa vostra despre aceasta masina, considerata in 2017 Best Car of the Year de catre ziaristii auto din toata Europa. Concurenta a fost selecta: Nissan Micra, Citroen C3, Volvo S90, Toyota C-HR, Mercedes-Benz Clasa E si Alfa Romeo Giulia. (locul II la mustata)
    Asteptam cu mare interes masina. Mai ales ca alti vloggeri (romani si straini) au intors-o pe toate partile.

  • Reply Dobrota Virgil 16 ianuarie 2018 at 13:32

    Salut George,
    Pe scurt,te urmaresc peste tot si am incredere in parerilr tale.Am 60 de ani si sunt pe punctul de a-mi schimba masina(am un Accent).As dori un s.h.mai inalt,de familie,eventual 4×4,ca sa ma ajute si pe niste drumuri cam ca cele din loc.ta natala.Una economica,fiabila si relativ usor de intretinut.In acelasi timp as dori si ceva elemente de confort si siguranta,gen:asistenta la parcare,av.unghi mort,clima,scaune incalzite si cutie automata.La un buget de aprox.15 mii euro(+/_).
    Multumesc anticipat!Toata stima!

  • Leave a Reply