Lifestyle

Chiftelute din dovlecel

27 februarie 2013

Nu sunt o mare bucatareasa. Dar mai am momentele mele. Astazi m-am decis sa fac chiftelute din dovlecel la cuptor. Nu mananc prajit. Prefer totul la cuptor.
Aveti nevoie de: dovlecel, ou, morcov, patrunjel ( sau marar), ceapa verde, sare si piper.
Se rad dovleceii peste care se adauga putina sare si se lasa 10 minute, apoi storc de zeama. Se adauga morcovul ras, patrunjelul, ceapa verde taiata marunt, 1/2 oua depinde de cantitatea preparata, sare si piper. Se amesteca foarte bine.
Dupa preferinte mai puteti adauga branza (3/4 lingurite), 1 lingura faina si 2 catei de usturoi. Iar la final puteti da chiftelutele prin pesmet sau faina.
Eu astazi le-am preferat mai light. Sunt foarte gustoase si usoare.
Formati din compozitia rezultata chiftelutele si le asezati in tava pe hartie de copt. Dupa ce
s-au rumenit pe o parte se intorc.
Va doresc pofta buna!
Sa-mi dati de veste dupa ce le preparati.

20130227-130454.jpg

20130227-130501.jpg

20130227-130518.jpg

20130227-130530.jpg

20130227-130541.jpg

20130227-130550.jpg

20130227-130557.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply