Fashion Lifestyle

Cateva poze…

21 septembrie 2012

…dupa shootingul realizat astazi pentru o revista glossy. Am sa va spun mai multe la momentul potrivit. Si tot atunci mai multe poze.

Am purtat: Jeans Abercrombie&Fitch, t-shirt H&M, pantofi Salvatore Ferragamo, geaca Arfango, vesta Moschino, bratara Swarovski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Cristina 22 septembrie 2012 at 20:08

  Esti foarte frumoasa, imi place cum teai imbracat.

  • Reply lorena 15 octombrie 2012 at 14:52

   multumesc frumos.

 • Reply vasilenr5 23 septembrie 2012 at 18:49

  Draga Lorena,esti o femeie frumoasa (chiar sexy balamuc) dar ce rost are sa zici ,am pantaloni X ,bluza Y,chiloti Z……..pentru publicitate?Peste 10 ani agentii de publicitate nu vor mai veni la tine ,dar vecinii vor zice…uite ce a zis aia ….ca are pantaloni X,bluza Y ,chiloti Y.Sigur ..exista si posibilitatea sa iti iei alti vecini.Eventual in Franta ,Italia/

  • Reply lorena 15 octombrie 2012 at 15:00

   Draga Vasile,
   Daca te uiti in toate postarile mele ai sa vezi si ai sa intelegi ca acesta este un blog despre moda. Sau ce are legatura cu moda. Asadar incerc in fiecare zi sa fiu o sursa de inspiratie pentru cei care calca pragul acestui blog. Sa prezint cate un outfit pe care eu il port in ziua respectiva sau sa impartasesc cu cititoarele mele ceea ce stiu. Nu are legatura cu nici un fel de reclama. Iti doresc numai bine si te mai astept pe blogul meu.

 • Reply Agat Art 28 septembrie 2012 at 5:00

  Draga Lorena, in primul rand felicitari pentru noul membru al familiei!
  Arati foarte bine in fotografiile acestea.
  Toate femeile se ingrasa cand au un copil, numai tu ai slabit . Pe tema asta chiar trebuie sa scrii un articol! Ce facusi?
  Te pup!

  • Reply Marcin 2 decembrie 2012 at 5:04

   an exercise bike? That could be saherd by everyone.And you could think as you pedal.Takes less time than going to the gym and the weather doesn’t matter

 • Reply lorena 15 octombrie 2012 at 15:03

  Buna draga mea,
  Da. Am reusit sa iau doar 8 kg cu sarcina. Dar m-a ajutat si masajul si miscarea. Uite ca ai o idee buna. Am sa incerc sa scriu cateva randuri. Multumim pentru urari si te pupam tare. Sper sa ne revedem curand la Brasov.

 • Leave a Reply