Lifestyle

Ingrijirea mea zilnica cu Dr. Grandel

13 martie 2012

 

 

 

 

 

 

 

Astazi m-am gandit sa va arat produsele cosmetice (de ingrijire) pe care eu le folosesc zilnic. Sunt foarte incantata de ele si le folosesc de mai bine de un an de zile. Acum sunt si intr-o perioada in care textura tenului meu se schimba foarte des din cauza sarcinii. Tenul trebuie mult mai hidratat ca inainte la care se mai adauga si schimbarea sezonului. De la rece la cald. Dar pentru asta o am pe cosmeticiana mea (Luminita – Tantzi Studio) care stie de fiecare data ce trebuie sa schimbam sau sa adaugam pentru ingrijire. Iar asta vedem la tratamentul cosmetic lunar.

Cele de mai sus, Dr. Grandel sunt produse profesionale de ingrijire a pielii si sunt recunoscute de specialisti ca fiind printre cele mai bune din lume.

1. Gama Elements of Nature BioPuri Soft – este un gel pentru demachiere si curatire. Chiar si machiajul waterproof.

2. Gama Hydro LipidSupermoist – crema de zi regeneranta hranitoare. Pentru o hidratare puternica. O folosesc chiar si seara.

3. Colour Touch – Arata ca o crema ce da o delicata tenta de culoare. Pielea devine luminoasa si cu un aspect tanar. Contine filtru UVA/UVB ce protejeaza contra razelor solare. Este disponibil in trei nuante. Eu nu ies din casa fara aceasta protectie care se intinde perfect si foarte repede.

4. Gama PurifaceDermablance – este o crema care se adreseaza pielii impure ( de obicei cu iritatii sau pete). Acestea de obicei apar in timpul unei sarcini si prin urmare ma ocup sa previn astfel de fenomene in aceasta perioada. O folosesc cam de 2 ori pe saptamana/seara. Este un tratament anti inflamator, echilibreaza zonele aspre si creste retentia de apa a pielii.

Acestea si multe alte produse le gasiti  pe www.grandelcosmetic.ro . Insa va sfatuiesc sa mergeti inainte la un cosmetician pentru a va ajuta in aflarea tipului de ten pe care il aveti. Pentru ca abia apoi sa folositi produsele corespunzatoare.

 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply popoiu ofelia 7 septembrie 2014 at 6:01

  Sunt cosmetician, as dori un distribuitor pe FOCSANI sau macar o lista cu preturi….si modul cum as putea intra in posesia produselor.Va multumesc!

  • Reply Lorena 8 septembrie 2014 at 7:55

   Stiu ca au distribuitorul in Bucuresti. Cred ca gasiti o adresa si pe internet.
   Ultimele produse mi le-am cumparat din Germania pentru ca livrau foarte greau la salonul pe care il frecventam.

 • Reply Oana 7 octombrie 2014 at 19:40

  De doi ani folosesc crema de zi / noapte (hidro lipid) si pot spune ca este extraordinara.

 • Leave a Reply