Călătorii Fashion

Weekend de shopping

30 ianuarie 2012

 

 

 

 

 

 

 

Cred ca deja stiti ca ianuarie si februarie sunt lunile de reduceri. 30% -50% – 70%. Insa nu vorbesc de reducerile de la noi din pacate. De patru ani de zile aleg reducerile din Italia. Mai exact Serravalle. Un orasel absolut superb ce se afla la aproximativ 80 km distanta de Milano. Aici se afla cel mai mare outlet de langa Milano, cu 280 de magazine, printre care si cele mai mari branduri internationale dar si branduri pe care le gasiti numai in Italia.  Este luna in care eu reusesc sa-mi completez garderoba cu haine pe care in Romania nu le-as cumpara. Pur si simplu nu merita pretul la care se gasesc in magazinele noastre. Reducerile masive din Italia nu se vor apropia niciodata de reducerile “minuscule” de la noi.

Asadar, un weekend din ianuarie il rezerv pentru shopping. Doua zile pline sunt suficiente pentru ” a infrange” aproape toate magazinele. Insa acum imi este mult mai usor pentru ca  mergand de ceva timp stiu magazinele care prezinta interes pentru mine.

Pe langa bucuria shoppingului am ales si relaxarea. Ne-am cazat la o pensiune agroturistica, Cascina Ca Bella. Pretul de 45 euro de persoana in care am avut inclus si micul dejun a fost mai mult decat perfect. Drumul pana acolo este foarte frumos si l-am parcurs destul de repede, in maxim 40 minute. Nu am scapat de zapada nici aici, insa la cat de frumos era peisajul parca ninsoarea a completat si mai bine tabloul. Absolut superb. Am luat deja in calcul varianta unei vacante de o saptamana aici, insa vara sau toamna. Administratorul pensiunii nu a ratat sa ne arate mandrete de anumalute si ne-a imprietenit rapid cu oile, vacutele, viteii, porcii, calutii dar si cu Lorenzo. Un catel prietenos ce nu ne-a scapat din priviri in timpul vizitei noastre.

Turul pensiunii s-a incheiat cu o camera in care “zaceau” la temperaturi potrivite zeci de feluri de branza. Uscate, moi, cu mucegai, fara mucegai. Toate aratau excelent. Putin mai incolo tronau salamurile puse si ele la uscat. Toate erau facute in aceasta pensiune de catre cativa maestrii in ale branzeturilor. Sa nu credeti ca am plecat cu mainile goale. O roata de branza si un salam si-au facut rapid loc printre hainutele recent cumparate. Ce sa-i faci! Romanului ii place sa manance bine!

Eh, si iata-ma inapoi acasa, la -15 grade, cu mai multe hainite in dressing dar si cu micul dejun in stilo italiano! Quanto piacere!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply daniela 31 ianuarie 2012 at 19:08

    foarte frumos,ati cumparat salam ?

  • Reply mariuscbn 12 februarie 2012 at 19:25

    Am retinut locatia (multumesc pt pont) daca ne poti divulga cam (cu aproximatie) cat ai cheltuit as aprecia extem de mult!
    Bine a-ti revenit acasa!

  • Reply Andreea 25 ianuarie 2016 at 13:53

    Buna,
    As avea si eu o intrebare. Am vazut ca in 2013 ai inchiriat o masina in Milano. Care au fost costurile de inchiriere +DEPOZIT (garantia masinii)?

  • Leave a Reply