Lifestyle

Marche de Noel – Targul cadourilor de designer

12 decembrie 2011

Daca inca nu v-ati decis ce cadouri sa daruiti celor dragi de Craciun, sambata, 17 decembrie, aveti ocazia de a incheia sesiunea de shopping pentru cea mai frumoasa sarbatoare din an.

Marche de Noel – Tragul cadourilorde designer se afla la cea de-a 3 a editie si  va avea loc la The Ark, str. Uranus nr. 150, intre orele 10.00 – 20.00.

Aici veti găsi cadouri create de cei mai talentati designeri si artisti, un răsfaț de final de an pentru voi și cei dragi.  Bijuterii de autor, colecții vestimentare, decorațiuni, podoabe pentru brad și obiecte de artă vor fi doar cateva dintre surprizele acestui targ.

Bijuterii de autor  – Carla Szabo, Lady Magpie,  Andreia Popescu, Lorina Bijoux, Alis Lalu, Alina Bancila, Maria Filipescu, Radha.  Designeri vestimentari –  Rowmania by Olah Gyarfas, Tulipe Nero, Edita Lupea, Alina Craita,  Lo Spaccio (colectie speciala), George Neagu, Ligia Carabet, JuleS by Julia S, Andra Cirligeanu.

Si pe langa toate acestea va puteti rasfata cu o consultanță gratuită de la Maison Esthetique: ce tratament se potrivește tenului vostru și ce fel de machiaj. Servicii gratuite de machiaj oferite de specialiștii Maison Esthetique pe toată durata târgului.

Dress code: Rouge c’est chic.

Asa ca nu stati prea mult pe ganduri, luati-va partenerii, prietenele, mamele sau catelul, respectati dress code-ul  si haideti la cumparaturi, caci acum vine Mos Craciun!


 



You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply