Lifestyle

Iuliana Asoltanei

14 decembrie 2011

A facut prima pereche de cercei in 2006. A creat primele bijuterii pentru ea, pentru ca a vrut sa iasa din trend si sa poarte accesorii diferite de restul lumii. Si a reusit!

La cateva luni de la debutul in accesorii handmade Iuliana Asoltanei a completat cu succes una din colectiile vestimentare lansate de Claudia Castrase.  A absolvit Universitatea de Arte Plastice de la Iasi, sectia Imprimerie Textile, s-a implicat in designul costumelor de teatru, dar si  in creearea marionetelor pentru Teatru de Papusi.

Isi investeste tot timpul pe care il are in accesorii si ii place enorm ceea ce face.  Prin cerceii, brosele, colierele si inelele masive pe care le face transmite feminitatea si eleganta de care fiecare doamna, domnisoara are nevoie in fiecare zi. Lucreaza in piele, lemn si textil, reusind sa dea tuturor accesoriilor linii clare si urbane.

Va las sa va delectati cu cateva creatii care personal mi-au placut foarte mult. Si daca ma gandesc mai bine ar putea fi chiar accesoriul potrivit de Mos Craciun.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply