Lifestyle

Un 1 decembrie A!UREA alaturi de Loredana Groza

30 noiembrie 2011

Joi, 1 decembrie intre orele 14:00 si 20:00 Atelier A!UREA vrea sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei intr-un stil aparte. Asa ca au ales ca totul sa se desfasoare in jurul unui fashion icon pur romanesc si cat se poate de ‘traditional’: efervescenta Loredana Groza cu a sa aura unica! Caci ce alt nume iti inspira mai multa culoare, pasiune si dorinta de a trai decat cel al Loredanei, artista care  ne-a invatat sa traim si sa iubim romaneste cel mai bine.

Vor fi proiectii cu cele mai zagga clipuri ale Loredanei, se vor crea  tinute A!UREA inspirate din cele mai tzuki aparitii ale sale si va veti  incalzi rapid cu vin fiert traditional, si va veti indulci cu mere coapte auguride, aromate cu scortisoara si nuca.

“Atelier A ! U R E A imi aduce aminte de West Village din New York. De acolo imi cumpar si eu haine vintage. Cristina, proprietara boutique-ului A ! U R E A, a reusit sa aduca un aer proaspat in centrul vechi al Bucurestiului. E foarte potrivit si ca produse si ca design! E cel mai misto magazin vintage din Bucuresti! Au piese pretioase: sunt haine si modele care nu se mai fac. Imi plac hainele vintage, pentru ca le combin cu altele si rezultatul e fantastic.” Loredana Groza.

Si cum o sarbatoare nu-i la fel fara cadouri Atelier A!UREA v-a pregatit  o sesiune de make-up and hairstyling “Lori” inspired oferita de Casa Shakti iar pentru cei intr-adevar pasionati de stiul ei vor primi insasi cartea ei, “Sexting”, una dintre cele mai ravnite carti ale anului 2009. Nici reducerile nu pot sta locului asa ca totul este la minus 20% pe tot parcursul weekend-ului.

Iata deci, o multime de motive pentru care pe 1 decembrie trebuie sa fii in Centrul Vechi pe Gabroveni 24! La Atelier A!UREA!

Va doresc distractie placuta!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply