Fashion

Palaria perfecta by Kristina Dragomir

6 iunie 2011

Cand spui Kristina Dragomir spui principalul nume din designul romanesc de accesorii. Dupa ce a absolvit Universitatea Nationala de Arta si un master in Estetica si Sociologia Artei in Bucuresti, Kristina Dragomir a devenit membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania la sectia pictura.

Usor si sigur a inceput sa colaboreze cu revistele  glossy si chiar sa creeze costume pentru pictoriale. In felul acesta a aparut si ideea unei linii de accesorii, prima numindu-se “Dog Work”. Din 2008 s-a ocupat si mai mult de micile accesorii capilare care au acaparat cea mai mare parte a dorintelor clientelor.

Palaria este un accesoriu plin de rafinament, eleganta, dar si stil.   Astazi reprezinta o multitudine de forme si modele, potrivite aproape oricarei tinute si oricarui moment al zilei.  Oricare ar fi materialul din care sunt confectionate, in culori vesele de roz, bleu, turcoaz, alb sau gri, cu pene sau fara pene, palariile pot fi podoaba perfecta  pentru orice tinuta, fie ea business, casual sau eleganta.

In trecut, palaria reprezenta un accesoriu obligatoriu in tinuta unei femei. Ii oferea eleganta si definea un anumit statut social. Nici o doamna nu iesea din casa fara palarie si manusi de dantela. Astazi, palaria defineste o tinuta chic si totodata te poate face remarcata in multime. Este asadar un accesoriu GARANTAT!

Din tot ce am citit in aceste zile despre Kristina Dragomir mi-am dat seama ca am invatat (sau mai degraba m-a invatat!) o lectie buna despre ce inseamna accesoriu in moda! PALARIA! Este primul designer roman care a reusit sa faca din creatia de palarii un adevarat statement artistic care ma duce cu gandul spre simplitatea si eleganta Chanel. Iar pentru mine Chanel este THE GOD in fashion!

Ii doresc succes!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply dudu iuliana 31 martie 2015 at 19:21

    mi-ar placea prima palarie cu pene maro s-o am…. cine imi da si mie contactul ca s-o am ??????

  • Leave a Reply