Fashion

La Demoisella by Georgiana Goian

26 iunie 2011

Astazi am cunoscut-o personal pe initiatoarea brandului La Demoisella.  Primul pas a fost pe Facebook cand eu, mare devoratoare de genti, am dat like la cateva genti de pe pagina ei personala. Am stabilit o intalnire si …iata-ne astazi la un pahar de limonada.

Georgiana nu a creat dintotdeuna genti sau haine. A lucrat pentru un brand renumit de masini…insa a renuntat. Pasiunea pentru frumos a fost mai convingatoare. Asta si pentru ca, crede ea,  talentul l-a mostenit de la bunicul ei care a fost croitor. Georgiana este pasionata de tot ce inseamna moda, in special anii ’50, ’60, ’70. Dar si mai pasionata este de Paris. De aici pleaca se pare si inspiratia pentru ca pe langa gentile create a inceput de curand si o linie vestimentara. Crede cu vehementa ca startul in moda se da la Paris si ca in tot ceea ce faci trebuie sa ai sustinere…morala…nu materiala. De aceea se ocupa talentul. Cea morala insa este mai importanta pentru ca iti da speranta si incredere totala in ceea ce vrei sa faci.

Pe Georgiana am gasit-o creativa, selectiva, extrem de talentata, eleganta in tinuta dar si in vorbire, insa usor tematoare de lumea modei. Crede ca mai are multe de invatat pana ce va ajunge din urma creatorii romani deja cu renume. Adevarat!!! Insa eu ii spun ca pana si aceea mai gasesc din cand in cand cateceva de invatat. Chiar si pentru nivelul lor.

Eu o sustin si o astept cu noile genti la care acum lucreaza de zor dar si cu noua linie vestimentara ce va fi gata in curand.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply