Lifestyle

Ramona Stanca Vartosu

30 martie 2011

Astazi am avut o surpriza. Mare. Foarte mare. Am mai descoperit un om deosebit. I-am luat cartea de vizita de la o mini-expozitie de pe Calea Victoriei ce a avut loc weekendul trecut. Dintre toti expozantii ea a fost singura care mi-a atras atentia pentru cateva minute. Vazusem pentru prima data cateva sculpturi in lana. Daca imi aduc bine aminte am si intrebat-o ceva….insa nu mai stiu ce. Eram prea concentrata la exponate.

Dupa 2 zile i-am citit blogul si site -ul. M-a fermecat…si uimit. De ce? O data pentru lucrarile ei deosebite si inca o data pentru ca am aflat si eu…acum …ca EA este cea care a realizat si rochia UNICAT de mireasa a finei mele. Teodora Butuc ( o vedeti mai jos). Iar cu asta m-a castigat total. Bucuria a fost si mai mare.

Si actrita Madalina Ghitescu a mers pe mana ei la premiile Gopo de anul trecut cu o rochie creata special pentru eveniment, iar Anna Lesko arata super sexy in tinutele de scena create tot de ea.

Despre Ramona Stanca Vartosu stiu doar ca a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Toniza dar si Academia de Arte Frumoase. La domeniile de exprimare artistica veti gasi: sculptura in lana ( absolut fantastica), pictura pe panza, design vestimentar dar si costume pentru spoturi publicitare ( Murfatlar si Alexandrion).

Despre sculptura in lana spune: ” Caut sa dau o noua viata fibrelor naturale, vii, precum lana”. 

http://www.ramonastancavirtosu.blogspot.com

www.ramonadesign.blogspot.com

bijuteriitextile.blogspot.com

Teodora Butuc si rochita ei plina de mesaje ( pentru sot)

Madalina Ghitescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rochie din matase naturala cu trena si spatele gol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sculptura in lana

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply