Lifestyle

Purtati handmade!

7 februarie 2011

Am gasit astazi un site foarte interesant care sustine activitatea artizanilor handmade din Romania. Poti cumpara si vinde creatiile pe acest site, avand sectiuni ca: bijuterii, ceramica olarit, articole din lemn, articole cusute, genti posete, produse tricotate, imbracaminte si chiar produse frumusete.

BRESLO este de fapt un magazin online in care diversi artisti isi pot expune propriile creatii, si atentie (gratis!), iar cei care iubesc lucrurile facute manual pot cumpara.

Livrarile se fac prin posta sau daca sunteti din acelasi oras va puteti intalni si capata ceea ce va doriti. Insa inainte de asta ar fi bine sa va convingeti intrand pe site pentru ca sunt sigura ca veti gasi ceva care sa va placa. Si pentru ca se apropie si 1 si 8 Martie cu siguranta va puteti decide pentru un cadou frumos. Si unicat.  www.breslo.ro

Cercei – 8 LEI

Brosa pe ac – 19 LEI

Colier “Bace”- 18 LEI

Bratara “Base”- 12 LEI

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply bogdan 21 februarie 2011 at 22:29

    Dorim ca-n aceasta noua ceainarie sa descoperiti “ Taramul de basm si de poveste /Din lumi indepartate sub cerul impietrit”, sa savurati in tihna si plini de bucurie o canuta de “chai”, sau un suc natural care este preparat ‘al instante’, o ceasca de ‘coffea arabica’ proaspat rasnita.

    “ Din lutul negru si din bucati de stele,/Crea-va mana voastra-n roata invartita /Un ceainic, o cescuta o dulce mangaiere,Iar florile de ghiata privind la toate cele “; Veti afla ,alaturi si impreuna cu noi, tainele olaritului, incet, cu rabdare secretele se vor deschide la roata olarului, vom modela piese de sah, figurine sau vom da frau liber imaginatiei.

    Majoritatea mobilierului este “ hand-made”, de asemenea dorim ca linguritele si alte accesorii sa fie facute din lemn “ Spalat in Soare si-n aspre suferinte” .De asemenea, avem si alte proiecte “ hand-made” vino sa le cunosti, sa participi si astfel, impreuna, vom deveni mici artizani.

    Speram cat de curand teatrul veni-va-n inimile noastre, iar proiectiile de film, daca nu in fiecare seara , de doua ori pe saptamana minim garantat .

    Vom asculta impreuna, la soba arzatoare, fantastice povesti, iar muzica linistita ne va purta spre “ Lumi necunoscute de zane doar stiute /Spre tarmuri sfartecate din Marele Abis “ .

  • Leave a Reply