Interviuri

Cum ajungi să iubești produsele La Mer

10 octombrie 2018

Sunt puține branduri despre care pot spune că mă fascinează și mă fac să le consum constant. Asta și pentru că rezultatele au fost foarte bune de fiecare dată. La Mer este în topul celor mai scumpe (și bune) creme din lume. Mi-am cumpărat pentru prima dată crema acum trei ani de zile și de atunci nu îmi lipsește din kitul meu de îngrijire. Celebra formulă care constă în Miracle Broth este un mix de ingrediente pe bază de alge, plin de substanțe nutritive reparatoare, care echilibrează pielea și îi oferă cel mai bun aspect posibil.

Max Huber este fondatorul La Mer și a fost un pionier, un fizician aerospațial care a revoluționat lumea cosmeticii. A fost primul care a folosit vitamine și suplimente în cremele de față si care a creat un produs de îngrijire bazat pe regulile fizicii, după ce a suferit un grav accident urmat cu arsuri. Așa a ajuns să-și pregătească propriul leac cu ajutorul algelor, binecunoscute pentru proprietățile lor reparatoare, conținutul mare de ingredienți activi, amino-acizi, minerale și anti-oxidanți reușind să îi redea sănătatea pielii.

Dar despre secretul, farmecul și brandul La Mer am vorbit mai multe cu Hellen Pillini, Training Manager pentru La Mer Balcani. Este de 18 ani în industria de beauty, la început a lucrat pentru Clinique, de câțiva ani buni pentru La Mer și de curând și Bobbi Brown.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply