Interviuri

Actor, poet și …Exatlon România

1 iulie 2018

A făcut 12 ani înnot de performanță, fiind o perioadă bună în lotul olimpic. Apoi a jucat în seriale și a participat la show-uri de televiziune, a apărut în zeci de reclame și spoturi îndrăznețe iar în 2012 ajunge în Ecuador, o lună de zile, pentru a face un documentar (‘Ecuad.Or’ ) despre goana după aur.

Aventura merge mai departe pentru el și participă anul acesta la primul sezon al emisiunii fenomen „Exatlon”. După un maraton de probe fizice şi psihice, de curaj şi de rezistenţă în condiţii extreme, timp de cinci luni, iese câștigător și primește cecul de 100.000 de euro pe care îi donează către MagiCAMP, o comunitate de oameni minunaţi care organizează tabere pentru copiii cu afecţiuni oncologice şi pentru cei care au suferit arsuri grave.

Însă dincolo de atâta aventură și curaj, a scos la iveală și un talent nebănuit. Acela de a scrie poezii. ‘Dragoste n-are plural’ este prima sa carte de poezii, vândută în peste 4000 de exemplare, urmată de ‘Exerciții de dicție pentru inimi bâlbâite’ sold out până să ajungă în librării.

Dar mai mult decât poet și actor, acum este tatăl unei fetițe superbe.

Astăzi, Vladimir Drăghia.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply