Interviuri

Emil Rengle, cel care a revoluționat imaginea dansului

17 iunie 2018

Este primul dansator care câștigă un concurs precum Românii au Talent. A transmis emoție și curaj, însă povestea adevărată a avut la bază multă iubire. Căci de fapt asta a vrut să transmită. Și ghici ce? Asta a și primit înapoi. Publicul i-a înțeles perfect mesajul.

Este din Oradea și face dans de la șase ani. Dacă la început nu i-a dat prea multă importanță, astăzi dansul pentru el reprezintă un mod de exprimare și mai ales îi oferă posibilitatea să fie oricine, fără limite. La doar 18 ani era cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas. Așa a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră și a început să colaboreze cu Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale precum, Alexandra Stan şi Inna.

A devenit cunoscut şi în lumea showbiz-ului internaţional după ce şi-a etalat abilităţile şi creativitatea pe scena UNATC, şi-a făcut apariţii în cadrul marilor şcoli de dans internaţionale, precum „Broadway Dance Center New York“, „Pineapple Dance Studio Londra“ sau „Debbie Reynolds Los Angeles“. Aici, şi-a perfecţionat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri, precum Debbie Reynolds (coregraful lui Beyonce) şi Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).
Astăzi, Emil Rengle!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply