Interviuri

Extraordinary, Monica Bârlădeanu

8 martie 2018

Este absolventă a Facultății de Drept din Iași, însă în 2002 își îndeplinește visul de a lucra în televiziune și astfel devine prezentator al emisiunii “La Strada”. Au urmat apoi roluri în filme precum „Francesca”, „Despre oameni și melci”, „Moartea domnului Lăzărescu”, dar și o apariție în bine-cunoscutul serial „Lost”. A fost mulți ani pe prima pagină a tabloidelor unde s-au scris atât de multe despre ea încât toți aveam impresia că o cunoaștem foarte bine. Notorietatea, succesul și mai ales frumusețea au adus-o mereu în prim plan. Însă la un moment dat toate acestea nu au mai contat atât de mult în viața ei și astfel a ales să se redescopere într-o nouă lume și o nouă casă, Los Angeles.

Și cum nimic nu este intâmplător, aici a luat naștere și cel mai frumos proiect din viața ei, bijuteriile Mooncast. Acestea sunt produse într-un mic atelier din Los Angeles, amenajat chiar în casa ei, iar de aici ajung în shop-ul online www.mooncastjewelry.com pe care aceasta îl coordonează direct, dar și în magazine multi brand din România, precum și în Mooncast Store din București, care este o franciză a brandului. Iar cum prima dragoste nu se uită niciodată, după mai bine de zece ani a lăsat deoparte visul hollywoodian și viața plină de glamour, și a acceptat provocarea unui nou proiect de televiziune, unde acum își testează valorile într-un cadru extrem de incomod, la țară. Ferma Vedetelor este showul ce a motivat-o să pună pauză proiectelor ei de film și business și să găzduiască „viața la țară”.

Ce îmi place la ea? Am descoperit, dincolo de candoare și frumusețe, o femeie matură, extrem de bine echilibrată, cu o sinceritate răvășitoare și ambițioasă. Și cel mai important, nu este ceea ce nu vrea să fie. Pentru că nu depinde de nimeni și de nimic.

Astăzi, Monica Bârlădeanu.

Interviul face parte din campania Extraordinary Now susținută de Häagen Dazs. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply