Interviuri

Leadership în stil, Ioana Enache

28 decembrie 2017

Este unul dintre cei mai deschiși și sinceri manageri de companie pe care l-am întâlnit până acum. Este o combinație extrem de reușită de antreprenoriat și multinațională, iar asta i se potrivește ca perfect celei care se vede mai degrabă ca un partener decât ca un manager. Înainte de a se alătura companiei Amway România a lucrat în multinaționale precum GlaxoSmithKlaine, A&D Pharma şi Petrom, iar timp de cinci ani, a condus propria sa firmă de consultanță. Are peste 20 de ani de experiență în vânzări, marketing, comunicare, strategie și managementul schimbării. Poziția pe care o ocupă acum este ideală pentru ea dar și benefică pentru angajați, aș adăuga, pentru că tot bagajul ei de informație din business le este transmis lor, creeându-le astfel opotunitatea de a se dezvolta mai departe în cariera lor.

Dincolo de business, are o pasiune pentru decorațiuni, designul de interior, târguri de antichități și magazine cu tot felul de comori din case vechi. Așa a ajuns să decoreze case pe care le deține, una dintre ele fiind foarte cunoscută în circuitul turistic din Sinaia, Poem Boem. Un loc de vis peste care și-a pus amprenta cu multă dragoste.

Ce îmi place la ea? Este foarte optimistă, pozitivă și perseverentă. Demonstrează mereu profesionalism, curaj și maximă implicare. Este un partener și un manager cu un spirit de echipă mai rar în companiile din România. Nu mai spun că se enervează puțin, spre deloc, o calitate și un atu pe care puțini îl stăpânesc.

Astăzi, Ioana Enache.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply