Interviuri

Cel mai frumos Outsider

12 decembrie 2017

Nu sunt genul de femeie care crede în frumusețe absolută. Și nici în perfecțiune. Dar recunosc că mi-a trecut prin minte cum ar fi să am înălţimea cea mai potrivită, greutatea ideală, nu mai zic de bust generos şi o față fără riduri? Însă frumusețea nu are reguli. Și nici dimensiuni și forme. Ba chiar nu trebuie să respecte nimic.

Invitata mea de astăzi este printre cele mai nonconformiste bloggerițe la ora actuală din țară și da, nu are silueta perfectă. Nu face din asta o dramă și nu se ascunde după haine negre sau largi. Dar este frumoasă. Și caldă și generoasă. Și a ales să vorbească despre ea și provocările din viața ei pe theoutsiderz.com. O platformă revoluționară pe care a creat-o pentru tinerele ce se confruntă cu încrederea în sine, unde vorbește deschis despre body positivity, feminism, comunitatea LGBT, și despre ce înseamnă să fii diferit, un outsider. Cum să învățăm, de fapt, să ne acceptăm așa cum suntem, cu bune și cu rele și mai ales să avem curajul să ne exprimăm liber, fără judecată.

Ce îmi place la ea? Că este asumată. Că după mulți ani în care a suferit și a tăcut, s-a făcut auzită și ascultată de milioane de oameni. Că are forță în a se exprima liber, cu sau fără judecată, că debordează de încredere și că este un exemplu pentru femeile voluptoase. Care de altfel în alte țări, lipsite de prea multă critică și ură, sunt cele mai proslăvite. Aleluia!

Astăzi, Patricia Luiza Blaj.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply