Interviuri

Visuri la cheie cu Omid Ghannadi

22 noiembrie 2017

Este de origine persană și a venit în România pe când avea 14 ani. Cu un an petrecut în Elveția și unul în Anglia, și-a dat seama că aici, în România, se simte cel mai bine, de aceea astăzi, după mai bine de 17 ani, în București este casa lui, familia (este căsătorit cu o româncă și are un băiețel) și mai ales cariera. A făcut șapte ani de echitație, din care trei ani a fost în lotul naţional de probă completă. A câştigat diverse titluri de campionat naţional, ba chiar a fost și vicecampion balcanic.

A absolvit facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a început practica în 2008. Așadar, setea de exprimare și curajul l-au făcut să se afirme destul repede în arhitectură. Emisiunea Visuri la cheie a fost și este în continuare cea mai bună oportunitate de a-i pune în evidență experiența și profesionalismul, dar și latura umană frumoasă cu care nu contenește să facă oamenii, mai puțin norocoși, fericiți și plini de speranță.

Ce îmi place la el? Că are un optimism molipsitor. Și că dincolo de creativitatea și organizarea unui arhitect are și doza de emoție cu care trece ecranul și redă adevărata realitate. Ceea ce în ziua de astăzi se întâmplă mai rar.

Astăzi, Omid Ghannadi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply