Interviuri

Magia și eleganța WeDine

25 septembrie 2017

Chiar dacă am stat de vorbă o oră și jumătate, nu aș știi să vă spun ce meserie are. Și tocmai ce mi-am dat seama că nici nu contează, pentru că nu este despre asta. Însă dacă trebuie să îi fac o prezentare… oficială și să îi aleg o funcție este Creative Director WeDine/WePrivate. Adică se ocupă de toată nebunia asta cu marketingul și comunicarea, pe care așa cum chiar ea îi spune, „trebuie” să o facă cineva. WeDine este un concept, un dining club, ce aduce o serie de evenimente în locuri mai puțin convenționale, cu un număr limitat de locuri, un meniu de degustare preparat de Chefi mai mult sau mai puțin cunoscuți, wine pairing și o componentă de socializare extraordinară.

Locurile alese pentru WeDine sunt punctul forte al acestui concept. De la șantiere, fabrici, hambare părăsite, depozite, service-uri auto, teatre neinaugurate până la restaurante renumite, magazine de lux și galerii de artă. Cinele sunt atent studiate, migăloase și puse în valoare de tot decorul. Așadar, locul se schimbă, conceptul rămâne. Însă cine este ea?

Un om liber care citește dimineața două ore, indiferent de oră, își bea cafeaua în liniște și pace, niciodată în postura de angajat, mereu pe la muzee, librării și teatru, ușor atipică, cu un look vintage și neforțat, dar mereu chic.

Ce îmi place la ea? Relaxarea. Dar relaxarea ei, nu cea generală și comună pe care majoritatea o avem. Timpul ei. Este altfel. Și îmi place. L-aș vrea. Măcar pentru o zi. Personalitatea ei cool. Care îmi întărește ideea că dincolo de toată această lume a ei, și numai a ei, este un om puternic care poate să-și ducă business-ul la următorul nivel.

Astăzi, Medine Pop.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply