Interviuri

”Sunt într-adevăr un om norocos”, Ioana Stratulat

1 septembrie 2017

Make-up, make-up, make-up!! A zis cineva make-up?! Sunt în stare să îmi cumpăr foarte multe produse de makeup și skincare, așa se explică și cele trei coșuri pline din baie, la care nu ajung cu zilele, căci evident nu mă machiez cu toate odată. Cel mai tare îmi plac cele în varianta de travel. Îmi este ușor să iau cu mine cât mai multe atunci când plec de acasă:)

Invitata mea de astăzi a fost pe sufletul meu. Am vorbit mult despre produse și makeup. Mult. Dar și despre ea. În afara jobului de makeup artist pe care îl are și pe care îl iubește maxim, este fascinată de psihologie. A fost nominalizată printre cei mai buni make-up artiști de către revista Elle, colaborează cu reviste, fotografi renumiți, participa la proiecte de fashion naționale și internaționale. Și da, are și un frate la fel de celebru în industria frumuseții. El este hair stilist, ea este make-up artist oficial Maybelline New York România. O meserie pe care o îmbrățișează cu multă bucurie, talent și devotament pentru că asta este ceea ce și-a dorit încă de la 16 ani.

Ce îmi place la ea? Este super talentată, perfecționistă, atentă la detalii, minunată și pliiină de voie bună. Este o bucurie toată.

Astăzi, Ioana Stratulat.

Rochie COS – www.cosstores.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply