Interviuri

Interviu surpriză de 1 Iunie

1 iunie 2017

Acest interviu este unul special și cred că v-ați prins deja despre ce sau cine este vorba. Copiii. Ei sunt cei mai frumoși și mai simpli oameni, prin urmare m-am gândit să stau de vorbă, de Ziua Internațională a Copilului, cu Miruna, Rebeca, Ariana și Ștefan despre lucrurile lor preferate, părinți, școală și grădiniță.

Miruna are șase ani și este clasa 0. Îi place să se îmbrace în rochițe elegante, construiește mult lego și nu își mai dorește un frățior sau o surioară pentru că citez ‘eu nu pot să am grijă de el‘. Deci, nu se poate. Rebeca are șapte ani și este la școală. Nu îi mai plac rochițele în timpul liber pentru că este sătulă de uniforma de la școală, așadar este …into jeans. Skinny sau Slim, nu contează. Ah, și tricourile largi. Așa crede ea că trebuie să te îmbraci în timpul liber. Și sunt de acord cu ea!

Ariana are aproape cinci ani și este la grădiniță. Și este fetița mea. Îi plac petrecerile și copiii mai mari ca ea, și niciodată nu face ceva ce nu îi place. Dar niciodată. Ștefan are cinci ani și este la grădiniță. El este un personaj în sine. Îi place să asculte muzica tare, la cinci boxe, nu se ceartă niciodată cu sora lui mare, ba chiar se înțeleg foarte bine iar fetele de la grădiniță îl cam împing. Mă rog, doar una!

Vă invit să îi cunoașteți și să îi savurați căci sunt frumoși, deștepți și plini de umor.

Acest interviu susține campania socială Save your Skin a brandului La Roche Posay. #SaveYourSkin este o campanie de sensibilizare a populației cu privire la prevenirea cancerului de piele și importanța folosirii protecției solare, mai ales la copii. ANTHELIOS XL este marca numărul 1 de produse de protecție solară, recomandată de dermatologii din România.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Robert 1 iunie 2017 at 12:57

    Prea funny clipul. :)))
    Trebuie sa ai o rabdare de fier pentru un astfel de interviu.
    Ariana e tare cute. :)))

  • Leave a Reply