Frumusețe

Tania Cozma este makeup artist oficial Bourjois România

3 mai 2017

Bourjois este un brand parizian pe care recunosc că nu l-am încercat niciodată, până acum câteva zile când i-am descoperit rujul “manifique”, Rouge Laque, nuanța 02. Este rujul pe care îl folosesc de trei zile obsesiv și pe care îl țin pe birou, sub o atentă observare. Rouge Laque este primul ruj lichid Bourjois, asemenea unui gloss, care are o textură fină și conferă o senzație de catifelare la aplicare, iar nuanțele intens pigmentate au o rezistență de lungă durată. Mi-a rezistat pe buze mai mult de jumătate de zi, ceea ce pentru mine este o adevărată minune, mai ales atunci când am o zi plină de interviuri.

Brandul este prezent în România încă din 1994 și are două linii de produse, cea de îngrijire personală și cea de make-up. Și pentru că tot nu știam produsele, m-am bucurat de invitația la evenimentul în care Bourjois România și-a anunțat make-up artistul oficial, Tania Cozma.

Cu o experiență de peste patru ani în machiaj şi cu un stil feminin și delicat, Tania s-a dovedit a fi o alegere extrem de potrivită pentru brand. Dincolo de atribuțiile clasice de make-up artist, rolul ei va fi de a evidenția și populariza stilul french chic deja consacrat al brandului, aducându-i bineînțeles și un touch personal. A studiat și a colaborat cu nume importante din industrie și a pus bazele a ceea ce urma să devină o cariera în adevăratul sens al cuvântului. Nu este străină de revistele de beauty și fashion din România, pentru că a colaborat cu ele, și nici de emisiunile și show-urile televizate, influenceri și designeri români.

“Întâlnirea mea cu Bourjois și colaborarea mea cu ei înseamnă foarte mult pentru mine și sunt extrem de fericita. Ador delicatețea și rafinamentul pe care îl exprimă Bourjois și care face fiecare femeie să fie chic în acel stil inconfundabil parizian”, menționează Tania Cozma, make-up artist Bourjois.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply