Interviuri

Body Journey

28 aprilie 2017

Este un om frumos, asta știu sigur. Și la propriu și la figurat. O cunosc de ceva timp, de la evenimentele de beauty, dar nu într-atât de bine încât să scape de întrebările mele. Are o mare pasiune pentru make-up și frumusețe încă de mică, și crede că a moștenit talentul de la mama ei, care i-a dat frâu liber în ale machiajului, cumpărându-i ce considera că este potrivit pentru vârsta ei. Cu talent și mult exercițiu, cum ar fi un curs intens la London College of Fashion în cadrul University of the Arts London  a ajuns make-up artist dar şi blogger de beauty. Însă, înainte de asta, încă de prin liceu, a fost atrasă de proiecte și programe europene, ajungând chiar în vizite de studiu în Parlamentele Europene de la Strasbourg si Bruxelles unde s-a specializat ca evaluator.

Cumva știam despre toate astea și nu ăsta era subiectul principal al interviului. Ci despre felul în care a reușit să schimbe destinele altor fete și să își facă cunoscută povestea: My body journey. O poveste ce a meritat premiată anul trecut la Digital Divas și despre care s-a vorbit frumos mult timp și după eveniment. Dacă scopul final era să slăbească cât mai mult, pe parcurs și-a dat seama că de fapt era vorba despre fericire și despre iubirea și respectul față de ea.

A slăbit spectaculos 38 de kilograme. În fața tuturor. Chiar și a celor care au aruncat vorbe grele, fără rost, și nu au înțeles deloc mesajul subtil pe care ea îl transmitea prin toată această expunere. Da, a fost cu frică, emoții, răbdare și mai ales curaj. Acum? Este încrezătoare, puternică, fericită și bineînțeles sănătoasă.

Ea este dovada că se poate tot ceea ce îți dorești, dar cu perseverență.

Astăzi, Ioana Dumitrache.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ioana 15 mai 2017 at 17:49

    Bravo ei..dar sper sa nu cada in extrema cealalta in care sa inceapa sa dea sfaturi de ce anume sa manance cititoarele sau ce plan de exercitii sa urmeze fiecare..intr-o tara in care tinerii nu mai fac miscare un exemplu precum al ei e binevenit, dar oare cati isi permit un trainer personal la sala?

  • Leave a Reply