Interviuri

De la Saxobeats la …9 lives

19 aprilie 2017

Atunci când un artist își permite să se retragă în orașul natal pentru a-și continua cariera, de succes internațional de altfel, înseamnă că strategia pe care a ales-o funcționează perfect. Iar echipa din jurul ei este pe măsură. A ales să facă totul de la…Constanța, mai exact de unde și-a început cariera muzicală. Nu îi pare rău că a renunțat la București, lăsându-l doar pentru evenimente importante, ba din contră, crede că este cea mai bună decizie pe care a luat-o în ultima periodă.

Are trei albume lansate până în prezent: Saxobeats, Unlocked și Alesta, toate pe primele locuri în vânzări pe iTunes și în țări precum Japonia, Turcia, Italia, Spania. În Japonia, muzica ei se află pe primele locuri, reușind să fie mult mai ascultată decât Selena Gomez, Jennifer Lopez sau Justin Bieber. Cel mai nou single se numește “9 lives” și este de fapt ultimul single extras de pe albumul Alesta. Acum lucrează la noi piese și vrea să scoată cât mai multe colaborări cu artiști noi care sunt fresh și sună diferit.

Pentru acest album, cu un sound pop electronic, dance și R&B,  a ales să lucreze cu unii dintre cei mai buni producători muzicali: Andreas Schuller (cunoscut pentru colaborările sale cu INNA, Jessie J, Jason Derulo, Justin Bieber, Pitbull), Thomas Troelsen (a lucrat cu Meghan Trainor, David Guetta, Chris Brown, Charlie Puth) și Marcel Botezan.

Ce îmi place la ea? Chiar dacă este unul dintre cei mai mediatizați artiști români în străinătate, succesul nu a schimbat-o deloc în toți acești ani, ci mai degrabă a reușit să o țină cu picioarele pe pământ, sinceră, deschisă, pragmatică cu cariera ei și în special cu viața personală. Și mai e ceva. Are o putere fantastică de a se ridica și de a se reinventa. Ceea ce de obicei, e mai greu.

Astăzi, Alexandra Stan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply