Interviuri

#traiestefrumos

4 noiembrie 2016

Este atât de populară și cunoscută încât, pentru câteva minute, m-am gândit că nu o să am ce să spun despre ea. Dar am. În primul rând este mai frumoasă în realitate. Nu degeaba este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Însă asta nu este singura ei calitate. Este naturală, delicată și plină de voie bună și energie. Și o femeie cu o carieră de succes.

Fotomodel, om de televiziune timp de 19 ani și antreprenor de succes. De la un simplu blog s-a extins la un site dedicat femeilor, o revista online, după care într-un mod firesc și elegant a lansat o linie vestimentară care se găsește, evident, pe un alt site dedicat proiectului. Apoi o colecție de bijuterii. Nu mai zic de evenimente, workshopuri și conferințe pe care le organizează. Pe scurt, o industrie întreagă, un business venit la momentul potrivit în viața ei și clădit cu pasiune și dedicație, alături de o echipă cu care împărtășește aceleași valori. Televiziune acum? Nici vorbă. Nu se mai regăsește. De fapt, nici nu îi mai trebuie.

Este o femeie puternică și echilibrată care #traiestefrumos și reușește să îmbine cu succes latura personală cu proiectele profesionale. Și asta o face să fie în continuare de succes. Fără să mai fie la televizor.

Astăzi, Andreea Raicu.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply