Deco

#casabuhnici – O vizită la magazinul de tapet

25 octombrie 2016

Atunci când ne-am decis că ne vom face casă, de la zero, așa cum ne dorim noi, am făcut o înțelegere. Eu mă implic mai mult la partea de interior, adică de la parchet, gresie, mobilier până la accesorii decorative menite să înfrumusețeze spațiul si să ne aducă confortul dorit, iar G se va ocupa mai îndeaproape de partea tehnică și evident tehnologică a casei. Așa a luat naștere încă un proiect important din viața noastră și anume #casabuhnici. Și cum lucrurile se derulează rapid, am ajuns la discuția despre tapet împreună cu Ana, designerul nostru de interior. Vrem sau nu vrem tapet pe anumite porțiuni de perete? Da. Vrem.

Știu că pentru câțiva ani tapetul nu a mai fost o opțiune în amenajarea casei, însă acum a revenit moda pentru decorarea rapidă a interioarelor, așadar, tapetul este varianta de succes, accesibilă oricui și din ce în ce mai adaptat pentru diverse spații. De la imprimeuri calde, pete de culoare, peisaje întregi pe pereți și până la cele din materiale textile sau mătase, tapetul îmi oferă o gamă imensă de posibilități de alegere. Trebuie doar să cumpăr ceea ce se potrivește casei noastre în raport cu gusturile personale, bineînțeles. Pentru asta am vizitat zilele trecute, un magazin numai pentru tapet, unde m-am gândit că mă voi decide mai ușor asupra a ceea ce îmi doresc să am în casă.

_a110285

Încă de la intrarea în magazin tapetul cu florile mari mi-a atras imediat privirea. Este spectaculos. La prima vedere ai senzația unei picturi pe pânză, însă este atât de bine realizat încât pare o operă de artă.  Acesta este produs de Eijffinger, un brand olandez care are o mulțime de modele superbe ce pot fi admirate la showroom-urile din București și Cluj. Cel mai mult timp mi l-am petrecut răsfoind catalogul celor de la Trussardi, care de fapt este o colaborare între producătorul de tapet Zambaiti Parati și renumitul brand Trussardi, unde am găsit cele mai frumoase modele de tapet. Elegante, rafinate, și cu un design proaspăt și exclusivist. Știu ce o să credeți, că este scump. Dar nici vorbă. Prețul produselor din această colecție este între 405-450 lei/rola. Este superlavabil și rezistent la zgârieturi și frecare.

_a110293

_a110274 _a110273-1

_a110352

Aventura decorării este abia la început, prin urmare, prima vizită la magazin am trecut-o la capitolul documentare. Sunt convinsă că partea grea nu a început încă. Dar plăcerea de a mă documenta și de a afla toate detaliile despre tapet a fost mai mult decât interesantă și bineînțeles folositoare. Voi ce tapet ați folosi în casă?

Magazinul Axelen comercializează în exclusivitate în România acest tapet de lux. Dacă vă tentează faceți o vizită la showroomul  din Bulevardul Unirii, nr. 73.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alx 28 iunie 2017 at 17:10

    Interesant 🙂

  • Reply Dan Bozga 11 octombrie 2017 at 2:22

    Bună seara,
    Ar fi o idee buna să faceți niște link-uri: cine intră aici sa aibă link către “construcție” (adică la site-ul lui George, pagina “Casa ..”) și de la el să fie link către “amenajare” (adică aici bineînțeles).
    Succes in continuare!

  • Leave a Reply