Interviuri

Da, frumusețea se învață

19 octombrie 2016

Sunt dintre femeile acelea care își spune vârsta fără nici un ocoliș atunci când este întrebată. Nu mă deranjează, nu mă deprimă. Prin urmare, în curând 35 de ani. Însă când o văd pe EA, îmi spun în gând doar atât: “Vreau să arăt ca ea când voi fi mare”.  O femeie frumoasă, senzuală, îngrijită și elegantă care nu are cum să treacă neobservată. Chiar și de femei.

De la pasiunea ei pentru frumusețe până la business  în materie de beauty a fost doar un pas. Într-o perioadă în care nimeni nu știa despre liftinguri și diferența între crema de zi și de noapte, ea a ales să deschidă primul centru de estetică facială și corporală din București, iar clienții nu erau chiar neobservați: multe persoane publice de la acea vreme. Pasiunea pentru domeniul consultanței de beauty a fost dusă și într-un format TV, prima emisiune de beauty din România ”Viața în roz” , nu mai zic de nenumăratele editoriale de beauty din revistele glossy.

Însă, piesa de rezistență cred că este cartea ei care și astăzi este căutată și citită de multe tinere cu aspirații în zona de beauty. Și bine fac. Cartea, “Frumusețea se învață” este despre beauty, sănătate și tratamente de toate felurile. Este despre echilibru și stare sufletească.

Ce îmi place la ea? Evident, cum arată! :))) Însă dincolo de asta o admir enorm pentru că din pasiunea ei a creat o meserie. Una frumoasă. Despre frumusețe.

Astăzi, Dana Sota!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply