Frumusețe

Crema cremelor- La Mer

5 aprilie 2016

Am testat și folosit multe creme până acum. Prin urmare, reușesc încă de la prima aplicare să îmi dau seama dacă are rost să continui sau nu cu folosirea ei. Chiar dacă este ea și scumpă. Nu de multe ori am fost nevoită să renunț la creme scumpe pentru că pur și simplu nu îmi făceau bine. Acum folosesc, la nevoie, chiar și veșnicul Apidermin. Mai ales iarna.

Despre faimoasa cremă cu alge din Marea Moartă, care chiar face minuni, am auzit atât de multe încât abia așteptam să văd pe “pielea mea” ce face. La Mer este crema care reușește să facă față cu brio tuturor exigențelor femeilor din întreaga lume, nu mai zic vedetelor.

Creme de la Mer a fost inventată de doctorul Max Huber după ce a suferit un accident soldat cu arsuri grave. Pentru că nu a găsit nimic eficient pe piață, acesta a reușit după 12 ani de experimente să obțină formula perfectă: Miracle Broth™. Acesta stimulează puternic regenerarea pielii, hidratează şi conferă un plus de luminozitate.  Printre ingredientele minune se numară și patru tipuri de alge, vitamina C, E, B12, eucalipt, citrice.

Eu o folosesc deja de două săptămâni și sunt foarte încântată pentru că tenul meu este hidratat permanent (eu având tenul uscat). Textura pielii s-a schimbat: este mai fină, mai moale, luminoasă, fără puncte negre și cum spuneam, hidratată. Până și sistemul de aplicare este unul special. Pentru ca ingredinetul secret – Miracle Broth™ – să se activeze, crema trebuie încălzită în palme, sau între degete, și apoi aplicată pe fața perfect curată.

Produsele La Mer sunt disponibile, în exclusivitate, în magazinul Sephora -Băneasa Shopping City.

Lorena Buhnici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply