Interviuri

Paula Herlo: “Cine mă va cunoaște ca reporter va înțelege ce fac eu”

3 februarie 2016

O cunosc de câțiva ani. Nu mult, însă cred eu suficient încât să vă spun că este discretă, curajoasă și perseverentă din cale afară. Este o ardeleancă veritabilă, plină de viață, fericită mamă a doi copii cu o familie iubitoare și o carieră care o împlinește. Are o mare pasiune pentru fashion și este expert în cumpărături online (am cerut inițiere în acest sens!). Nu îi scapă nimic și știe tot timpul unde găsești cele mai bune prețuri.

Ce îmi place cel mai mult la ea? Vocea caldă și felul în care spune poveștile (chiar și cele triste) din campaniile pe care le-a derulat. Mă emoționează. Câteodată, până îmi joacă lacrimile în ochi.

Astăzi, Paula Herlo.

Apropo, stie niște bancuri de nu îți vine să crezi că este ea!!!

Paula Herlo este corespondentul special al Ştirilor Pro TV și s-a făcut remarcată prin campaniile în care s-a implicat. Acestea nu numai că au schimbat mentalităţi, dar au ajuns să rescrie legislaţii. Campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?” a câştigat un premiu Emmy, în 2008, la New York și a atras atenţia autorităţilor asupra unui fenomen extrem de grav: copiii lăsaţi acasă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

Campania “Există viaţă după moarte” a dus la dublarea numărului de donatori de organe în 2008, cât despre campania  “Avem viaţă în sânge” a condus la înfiinţarea Registrului Donatorilor Voluntari de Celule Stem care salvează de la moarte bolnavii care n-au un donator în familie.  Ultima campanie derulată, “Vreau şi eu părinţii mei!” a schimbat legea adopţiilor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply