Frumusețe

Revitalizare naturală

24 martie 2015

Când ai un ten sensibil încerci să îl ții cât mai sănătos cu putință. Eu am acest tip de  ten. Dar știți deja asta. Și pe lângă îngrijirea zilnică și atentă pe care o primește, mănânc legume, fructe și beau multă apă. Mi-ar fi plăcut acel ten măsliniu, ce are nevoie de puțină cremă, iar când este și puțin atins de soare nu-i mai trebuie nici machiaj. Visez, să revenim!

Mai nou, în ritualul meu de îngrijire au apărut câteva produse noi. Organice 100%. Buretele Konjac cu argilă roz. Este benefic pentru pielea care se usucă și produce descuamare, dar este foarte bună și pentru cea afectată de arsuri. Mineralele din argilă acționează asupra pielii, îmbunătățește elasticitatea, îndepărtează celulele moarte printr-o exfoliere foarte fină, oxigenează pielea și detoxifiază. Se ține în apă călduță două minute, după care se stoarce între palme și se folosește cu mișcări circulare pe față, fără să adăugați alte produse sau substanțe. Durata de viață a buretelui este de 1-3 luni.

Înainte să fie înmuiat în apă buretele este foarte abraziv.

DSC04667

 

 

DSC04675

DSC04672

DSC04672 DSC04674

 

Argila Moroccan. Este recomandată pentru ten/corp/păr. Aceasta curăță acneea și toxinele, exfoliază și reduce deshidratarea pielii. În cazul părului, combate căderea acestuia. Eu am folosit pentru ten, în primă fază. Am amestecat cu puțină apă și câteva picături de ulei de migdale dulci până se omogenizează. Se poate și cu ulei de argan. Depinde ce aveți prin casă. Ambele sunt foarte hidratante. Am aplicat pe față și am lăsat cam 15-20 minute. Se înlătură foarte ușor cu apă călduță.

DSC04665

DSC04666

 

Balsam pentru buze cu trandafiri. Este indicat dacă aveți buzele uscate și crăpate. Hidratează, îngrijește și previne deshidratarea. Conține uleiuri din gălbenele, jojoba, mușcată și unt de shea. Și este numai bun de ținut în geantă. Mic și cu puteri miraculoase…

Mai multe produse 100% organice gasiti pe longeviv.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply