Lifestyle

Crezi ca te cunosti?

13 noiembrie 2014

Pe tine? Barbatul tau? Copilul tau? Asa avem impresia. Insa nu stim cu adevarat cat cunoastem sau daca ii cunoastem suficient. Uneori noi suntem cei mai mari dusmani ai propriei persoane, ne pedepsim mai sever decat ar face-o altii si ne limitam perspectivele. Psihoterapia te poate invata sa iesi din zona de confort, sa-ti depasesti inhibitiile si complexele, sa scapi de temeri si fobii, sa iti schimbi perspectivele si scopul in viata, sa iti cunosti persoana iubita, copiii si, in final, sa ajungi sa te placi mai mult ca persoana.

upperself

Am avut placerea sa o cunosc zilele acestea pe Doina Enache, fondatoare si coach la cel mai nou centru de dezvoltare personala holistica care ofera servicii de consiliere în dezvoltarea personală prin conștientizarea de sine și potențarea evoluției spirituale, Upperself

upperself2

Centrul oferă servicii de consiliere în autocunoaștere pentru situații de criză, deblocarea chakrelor, accesarea vieților anterioare, stabilirea matricei energo-informațională, dar și diverse ateliere arhetipale, de alchimizare relațională, de analiză a compatibilității energiei de cuplu. Pentru părinți, analiza vocațională și consilierea din perspectiva energo-informațională îi va ajuta să înțeleagă mai bine nevoile copiilor lor și să stabilească o mai bună comunicare cu aceștia.

upperself1

Scopul final este acela ca, prin consiliere, fiecare să se descopere pe sine, să preia controlul total al propriei vieți și propriilor decizii, să se elibereze de dependențe și atașamente toxice.

Până la finalul anului, Upperself pregătește o serie de ateliere pentru cei care vor să se descopere și să acceseze răspunsuri despre ei înșisi, astfel că pe 29 și 30 noiembrie puteți participa la ”Reunirea Bărbatului și Femeii Interioare”, pe 6-7 decembrie la primul modul ”Femeia Interioară”, pe 13 decembrie la atelierul ”Arhetipul Sabotorului Interior”, iar pe 14 decembrie la ”Misiunea de Viață”.

Autocunoaşterea este un mare bine pe care ni-l putem face, chiar dacă uneori, poate fi o aventură destul de lungă sau de dureroasă. Unii cred că deja se cunosc destul de bine, acel „bine” reconfortant sau un „bine” mai motivant, ori unul mai deranjant, sau chiar unul care să ne absolve de orice problema.  Sunt si cativa care prefera să nu se gîndească la asta, mizînd pe faptul că ignorarea acestor informaţii le face mai bine. Iar cei puţini, se avîntă spre această călătorie fără sfîrşit. O savurează. Se simt bine. Se mai supără. Şi revin.

Eu as vrea sa nu ma mai supar, chiar daca revin!

www.upperself.ro

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Adriana 14 noiembrie 2014 at 9:11

    Buna! Spune-mi si mie te rog frumos, de unde pot afla mai multe detalii despre participarea la unul dintre ateliere. Multumesc mult! 🙂

  • Reply Lorena 9 decembrie 2014 at 8:58

    Buna Adriana,

    Poti afla mai multe pe siteul upperself.ro 🙂

  • Leave a Reply