Interviuri

Carte de identitate cu Sanda Nicola

11 aprilie 2019

Să îți spui povestea vieții tale într-o carte pare ușor și palpitant, însă atunci când alegi să vorbești cu sinceritate despre traume, neîmpliniri, anxietate, frică, sentimente neîmpărtășite parcă nu mai este atât de simplu, te răscolește și te face să retrăiești momente. De aceea  autobiografia „Carte de identitate“ a venit ca un răspuns la toate cele întâmplate de-a lungul vieții și a reușit să îi arate ce înseamnă împăcare, acceptare, iertare și mai ales iubire.

Lucrează de la 17 ani în televiziune și face parte din garda veche de jurnaliști care nu s-au lăsat „impresionați“ pe teren de tragedii, proteste, vizite de președinți, martori la evenimente mondiale, transmisiuni în direct cu orele sau dezbateri, ci au făcut din asta un spectacol în sine. A urmat cursuri de specializare în jurnalism de televiziune la London Academy of Media (2007), TVI Studio Chicago (2007) și a absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Politice de la The Open University (Marea Britanie) în 2016.

În televiziune a început în 1996 când a fost corespondent al ştirilor Pro Tv Deva pentru o perioadă de doi ani de zile. A fost prezentatoare la Prima TV (1998 – 2000), corespondent special, prezentator şi moderator Realitatea TV (2004 – 2006). Reporter de ştiri, prezentator „Observator matinal“ – Antena 1 (2001 – 2004), autor al serialului „Românii fac curte Reginei“, nominalizat de Clubul Român de Presă la secţiunea „Cel mai bun reportaj-anchetă“ în cadrul Galei CRP 2007, iar în prezent este prezentator, moderator şi corespondent special al postului Digi 24 HD.

Astăzi, Sanda Nicola!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply