Interviuri

O poveste fascinantă, Dana Săvuică

22 decembrie 2018

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, vine din generația de aur a top-modelelor iar pentru mulți bărbați a rămas ca prima româncă ce a pozat pentru celebra revistă cu iepurași, Playboy. Astăzi, la cei 49 de ani, a rămas la fel de fascinantă și frumoasă, iar dacă ajungi să o descoperi mai bine vei da de o personalitate caldă, prietenoasă și chiar timidă.

La vârsta de doi ani a plecat în Indonezia împreună cu părinții săi, iar în primii ani de școală s-a mutat în Sri Lanka unde tatăl său a fost numit ambasador. A făcut gimnaziul și liceul în România, obligați fiind de sistemul comunist care nu mai permitea copiilor de diplomați români să părăsească țara. Așa a ajuns să locuiască la bunicii din Târgoviște, trăind într-un mediu restrictiv. A terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. În perioada facultății a avut primul contact cu modellingul, apoi a intrat în generația de aur, alături de Eugenia Enciu, Romanița Iovan, Bianca Brad, Melek Amet, Cătălin Botezatu, la Casa de Modă Venus.

Mai apoi a intrat în televiziune, prima dată la TVR, în diverse emisiuni, ca mai apoi să devină foarte cunoscută în anul 2001, la postul Acasă TV. În paralel, a început și o carieră în business, înființând agenția de modele Etiquette Models, care s-a dezvoltat continuu, brandul Etiquette devenind un important furnizor de accesorii de lux. Cireașa de pe tort a fost când a acceptat, după multe negocieri și condiții, să pozeze în primul număr românesc al revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Totul asumat și bine calculat.

Dar o las pe ea să vă spună toată povestea.

Astăzi, Dana Săvuică.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply