Interviuri

Frumoasă, veselă și mereu pozitivă – Aylin Cadîr

4 iulie 2018

Joacă în vreo două mii de piese de teatru. Glumesc 🙂 Joacă în suficiente, în perioada asta, încât abia dacă reușești să o prinzi pentru jumătate de oră. Dar chiar și așa, cu un program încărcat, este relaxată și mereu cu zâmbetul pe buze.

S-a făcut cunoscută în cadrul concursului „Alege A.S.I.A”, din 2002, în urma căruia a înființat formația POPS. Cinci ani mai târziu primea un rol important în serialul Cu un pas înainte, ca după aceea să facă parte și din serialul de televiziune fenomen „Iubire și Onoare”. Însă atenţia cea mai mare o atrage după rolurile din „Lecţia” lui Horaţiu Mălăele, de la Teatrul Naţional din Bucureşti și Maitreyi din spectacolul cu acelaşi nume de la Teatrul Bulandra, în regia lui Chris Simion. „West Side Story”, de la Teatrul Odeon, a introdus-o în lumea musicalului, alături de Răzvan Mazilu, și a făcut-o să își dorească să revină la muzică. La proiectul ei muzical, “Aylin & The Lucky Charms”.

Însă dincolo de cariera, mai are rolul de mamă, pentru doi băieți, precum și cel de femeie. Este împlinită și fericită alături de familia pe care și-a întemeiat-o și pe care o iubește mai presus de orice.

Ce îmi place la ea? Este veselă, pozitivă și visătoare. Dar este disciplinată, organizată cu lucrurile pe care le are de făcut și riguroasă. Este un om simplu și frumos.

Astăzi, Aylin Cadîr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply