Interviuri

Ponturi de la o călătoare cu suflet

27 aprilie 2018

Mai mult de jumătate dintre români își aleg vacanța pentru relaxare. Prea puțini merg în vacanță pentru experiențe culinare, evadare, o acțiune anume sau de ce nu, o aventură. Spre exemplu, ultima mea vacanță a fost în Italia, Gavi, pentru că locul este superb dar mai ales pentru că se mănâncă excelent de bine. Deci, am ales experința culinară. Voi cum vă alegeți vacanțele? Cum faceți să fie cu adevărat memorabilă?

Experiențe de călătorie autentice și inedite, asta aduce nou pe platforma pe care a creat-o invitata mea de astăzi. Este o călătoare înnăscută și asta și-a dorit încă din copilărie. De mai bine de 20 de ani vânează cele mai frumoase locuri din lume, strânge amintiri și împărtășește totul cu un public larg și dornic de vacanță în orice moment al anului. Prin platforma travelmood.ro își propune să învețe oamenii să își aleagă vacanța cum se cuvine, adică să petreacă timp alături de localnici, să le înțeleagă cultura, modul de viață, istoria și bineînțeles bucătăria. Numai așa pot să cunoaște un loc cu adevărat.

Ce îmi place la ea? Că nu a multiplicat ce deja există pe piață. Că nu vorbește după rețete vechi, ci prin idei care să inspire sau mai degrabă prin curiozități. Îți povestește despre locurile pe care le-a văzut într-un fel anume, aparte, cu poveste. Și am să o iubesc și mai tare decât deja o fac dacă va reuși să îi facă pe oameni să renunțe la tradiționalul ‘all inclusive’.

Astăzi, Adina Acatrinei.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply