Interviuri

Despre intervențiile estetice cu Dr. Oltjon Cobani

23 februarie 2018

În ultima perioadă auzim tot mai des vorbindu-se despre intervențiile estetice. Chirurgicale sau non-chirurgicale, acestea au început să fie cât mai mult în atenția noastră, a femeilor, împărțindu-ne cumva în două tabere. Unele pro, care acceptă că acestea sunt utile și necesare în anumite conjuncturi, sau pentru simplul fapt că își doresc ‘îmbunătățiri și corecții’. Din asta fac și eu parte. Da, dacă va fi nevoie sau dorință, voi apela, fără ezitare, la cele non-chirurgicale. Și cele din tabăra contra, care ori nu recunosc, ori nu își doresc.

Paleta de intervenții cerute este foarte variată. Dintre tratamentele non-chirurgicale, cele mai căutate sunt augmentarea buzelor și corectarea ridurilor cu acid hialuronic, tratamentele cu toxină botulinica, PRP (terapia vampir) și multe altele. Intervențiile chirurgicale cele mai cerute la nivelul feței sunt rinoplastia, blefaroplastia și rejuvenarile faciale. Iar la nivelul siluetei, cele mai populare sunt abdominoplastia și cura chirurgicală a diastazisului abdominal, lipoasprația și augmentarea mamară.

Invitatul meu de astăzi este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, a urmat rezidențiatul în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. În prezent este medic specialist în cadrul clinicii ProEstetica, unde lucrează sub îndrumarea Profesor Asociat Dr. Dana Jianu.
Și pentru că vrea să fie mereu la zi cu tot ce este nou în acest domeni, în ultimul timp s-a axat pe chirurgia facială, adică noi metode de rejuvenare, liftinguri , peelinguri, lasere, rinoplastii și blefaroplastii.

Astăzi, Doctor Oltyon Cobani.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply